vrijdag 29 oktober 2010

Babymutsje uit 1886


 Klik op onderstaande link voor het patroon:
http://annaboer1.blogspot.com/2011/01/patroon-babymutsje.html


 

10 opmerkingen:

 1. Hoi Anna, wat is je mutsje mooi geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog, Anna! gefeliciteerd. Ik kan helaas geen volger worden omdat ik geen van de gevraagde accounts heb, maar ik kom hier regelmatig terug om te kijken!
  Groetjes van Kit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig mutsje. Heb je daar ook een patroontje van? Of is het zo antiek dat er geen patroontje meer voorhanden is? Echt mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Anna, wat maak je toch prachtige creaties! Ik (je weet wel, van de DE-apaarpunten) ben door jou geïnspireerd geraakt en ben zelf ook weer creatief bezig. Op mijn beurt heb ik mijn dochter enthousiast gemaakt. Ook zij is begonnen met handwerken. Leuk toch? Dankjewel.
  Groetjes, Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Astrid, wat leuk dat je een reactie plaatst! Ben je adres kwijtgeraakt. Heb je ook een mailadres? Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi blok en wat een vreselijk mooi mutsje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Anna, Wat een mooi toeval! Ik ben hetzelfde mutsje aan het breien van dunne merinowol Het boekje heb ik te leen van mijn buurvrouw. Het wordt een mutsje voor mezelf. Zit ik te googlen voor voorbeelden van mooie kwastjes en kom ik jou mutsje tegen. Nou, prachtig mutsje natuurlijk! En wat een prachtige kwastjes. Die zijn precies wat ik zoek. Heb je hier ook een beschrijving van? Daar zou ik erg blij mee zijn. Succes met je verdere creaties, Ella

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Anna,wat een mooi blog heb je!ik ben op zoek naar een mooi mutsje kom ik deze tegen geweldig.heb je hier ook een patroon van zoja zou ik hem ook mogen?
  Vr Gr Geertje Smit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het patroon staat er weer op, maar is nog niet in orde. Met een beetje heen en weer klikken, zie je het vanzelf. Groet, Anna

   Verwijderen
 9. Dag Geertje, Ik zie dat de link voor het patroon niet meer werkt. Ik ga het uitzoeken!
  Groet, Anna

  BeantwoordenVerwijderen